עוגת תפוחים חגיגית, עם סטייל שיכול להיות רק לה וטעם שימתיק לכם כל רגע! מתכון קל ומהיר להכנת עוגה עם ארומה נוסטלגית משכרת שתמיד מעלה חיוך! מושלמת לצד הקפה בכל שעה של היום ונהדרת להגשה באירועים ומועדים!
עוגת תפוחים מושלמת
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
- תבנית 24
מרכיבים
לתפוחים:
- 5-6 תפוחים חתוכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות
- 1 כפית קינמון גדושה
- 2 כפות סוכר לבן
- 1 כף סוכר חום
לעוגה:
- 4 ביצים
- ½ כוס סוכר לבן
- ½ כוס סוכר חום
- ½ כוס מים
- 1 כוס שמן
- 1 כפית גדושה קינמון
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
- ½ כפית אבקת סודה לשתיה
- 2 ¼ כוסות קמח
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה תפוחים, קינמון, סוכר לבן וסוכר חום.
- מערבבים את שאר הרכיבים ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק.
- מוסיפים את התפוחים, משמנים תבנית ושופכים את הבלילה לתבני. אפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק.
- אופים בתנור שחומם ל-160 מעלות בערך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש.
- לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר.
מקור: עוגת תפוחים – ליל בן דוד בדש
להשאיר תגובה