הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת תפוחים ואגוזים קלה להכנה!

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים בחושה עם אגוזים, שמכינים בדקות ובקערה אחת ותפזר לכם ריח אפייה מתקתק בכל הבית! מתכון קל וסופר־מהיר להכנה ולא תאמינו כמה פינוק בכלום מאמץ! עוגה בחושה משגעת והכי מושלמת לצד הקפה של הבוקר!

עוגת תפוחים ואגוזים קלה

הדפסה
מרקם עסיסי וחלומי בטעם מושלם
של: צביה אורן

ציוד

  • תבנית אינגליש קייק מאורכת

מרכיבים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ¼ כוסות קמח תופח
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כפית שטוחה קינמון אבקה
  • ½ כוס אגוזי מלך שבורים
  • ¼ כוס מים חמים
  • 2 תפוחים גרנט סמית ללא קליפה וחתוכים לקוביות

שלבי הכנה

  • מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
  • בוחשים היטב את הביצים והסוכר יחד, ואז מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבחוש לאיחוד.
  • לצקת את התערובת בתבנית משומנת ומעט מוקמחת.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש. בערך 35-40 דקות אבל תלוי בתנור.
עוגת תפוחים
צילום: צביה אורן

מקור: עוגת תפוחים ואגוזים – צביה אורן