עוגת תפוחים בחושה עם אגוזים, שמכינים בדקות ובקערה אחת ותפזר לכם ריח אפייה מתקתק בכל הבית! מתכון קל וסופר־מהיר להכנה ולא תאמינו כמה פינוק בכלום מאמץ! עוגה בחושה משגעת והכי מושלמת לצד הקפה של הבוקר!
עוגת תפוחים ואגוזים קלה
ציוד
- תבנית אינגליש קייק מאורכת
מרכיבים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 ¼ כוסות קמח תופח
- ¾ כוס שמן
- 1 כפית שטוחה קינמון אבקה
- ½ כוס אגוזי מלך שבורים
- ¼ כוס מים חמים
- 2 תפוחים גרנט סמית ללא קליפה וחתוכים לקוביות
שלבי הכנה
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
- בוחשים היטב את הביצים והסוכר יחד, ואז מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לבחוש לאיחוד.
- לצקת את התערובת בתבנית משומנת ומעט מוקמחת.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש. בערך 35-40 דקות אבל תלוי בתנור.
מקור: עוגת תפוחים ואגוזים – צביה אורן
להשאיר תגובה