קבלו מתכון להכנת עוגת תפוחים ואגוזים בחושה.
עוגה קלה להכנה, במרקם עסיסי וחלומי.
עוגת תפוחים ואגוזים קלה
מרקם עסיסי וחלומי בטעם מושלם
ציוד
- תבנית אינגליש קייק מאורכת
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- ¼1 כוסות קמח תופח
- ¾ כוס שמן
- 1 כפית שטוחה קינמון אבקה
- ½ כוס אגוזי מלך שבורים
- ¼ כוס מים חמים
- 2 תפוחים גרנט סמית ללא קליפה וחתוכים לקוביות
שלבי הכנה
- לקלף את התפוחים וחותכים לקוביות.
- לבחוש היטב את הביצים והסוכר יחד.
- להוסיף את שאר המצרכים וממשיכים לבחוש לאיחוד.
- לצקת את התערובת בתבנית משומנת ומעט מוקמחת.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להשחמה ושהקיסם יוצא יבש. בערך 35-40 דקות אבל תלוי בתנור.
מקור: עוגת תפוחים ואגוזים – צביה אורן
להשאיר תגובה