הכירו את עוגת התפוחים הכי קלה שיצא לכם להכין בלי להתפשר על הטעם בשום פנים!
מתכון של עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה במרקמה החלומי ועסיסי משולבת בחתיכות תפוחים עם אגוזים מפנקים וקינמון.
עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה
במרקם וטעם משגע ובהכנה קלה
ציוד
- תבנית 22
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
- 4 תפוחים גרנד סמית – חתוכים לקוביות קטנות
- 4 ביצים
- 200 גרם חמאה או נטורינה
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- ½1 כוסות קמח
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
שלבי הכנה
- להקציף בקערת המיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר ועם החמאה המומסת למשך 5 דקות לפחות עד למרקם קרמי.
- להוסיף את האבקת אפייה וקמח ולתת ערבוב של 2 דקות.
- להוסיף את התפוחים, אגוזים וקינמון ומערבבים עם מרית.
- להעביר לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 40 דקות.
- לבדוק עם קיסם כשהעוגה מתייצבת ומוודאים שהיא מוכנה.
- לפזר מעל אבקת סוכר לאחר שמוציאים לקירור .
מקור: עוגת תפוחים – סיגלית עמגר
להשאיר תגובה