הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה

מתכון עוגת תפוחים

הכירו את עוגת התפוחים הכי קלה שיצא לכם להכין בלי להתפשר על הטעם בשום פנים!

מתכון של עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה במרקמה החלומי ועסיסי משולבת בחתיכות תפוחים עם אגוזים מפנקים וקינמון.

מתכון עוגת תפוחים

עוגת תפוחים גבוהה ומרשימה

הדפסה
במרקם וטעם משגע ובהכנה קלה
של: סיגלית עמגר

ציוד

  • תבנית 22
  • כוס חד פעמית לשתייה חמה

מרכיבים

  • 4 תפוחים גרנד סמית – חתוכים לקוביות קטנות
  • 4 ביצים
  • 200 גרם חמאה או נטורינה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
  • ½1 כוסות קמח
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים

שלבי הכנה

  • להקציף בקערת המיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר ועם החמאה המומסת למשך 5 דקות לפחות עד למרקם קרמי.
  • להוסיף את האבקת אפייה וקמח ולתת ערבוב של 2 דקות.
  • להוסיף את התפוחים, אגוזים וקינמון ומערבבים עם מרית.
  • להעביר לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 40 דקות.
  • לבדוק עם קיסם כשהעוגה מתייצבת ומוודאים שהיא מוכנה.
  • לפזר מעל אבקת סוכר לאחר שמוציאים לקירור .
מתכון עוגת תפוחים
צילום: סיגלית עמגר

מקור: עוגת תפוחים – סיגלית עמגר