הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת תפוחים במחבת שמכינים בשיא הקלות!

מתכון עוגת תפוחים

עוגת תפוחים טעימה במיוחד להכנה במחבת בקלות! עוגה משגעת בטעם ממכר שמכינים ב־10 דקות.

עוגה ממש קלה להכנה ויוצאת כל כך טעימה שאף אחד לא מוותר על החלק שלו וכולם מתמכרים!

מתכון עוגת תפוחים

עוגת תפוחים במחבת

הדפסה
עוגת תפוחים טעימה במיוחד להכנה במחבת בקלות! עוגה משגעת בטעם ממכר שמכינים ב־10 דקות.
של: תמי גוגו

ציוד

  • מחבת

מרכיבים

  • 2 תפוח עץ
  • 2 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כפית אחת וניל
  • ½ חבילת חמאה 50 גרם
  • 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
  • 5 כפות קמח

שלבי הכנה

  • לחתוך תפוחי עץ לחתיכות דקות בגודל בינוני.
  • לשים על מחבת משומן, נוסיף 1 כף סוכר.
  • לערבב על האש 2-3 דקות ונוריד מהגז.

בלילה:

  • לערבב את הביצים, ארבע כפות סוכר, וניל.
  • להוסיף חמאה מומסת (לא חמה), אבקת אפיה ובסוף את חמש כפות הקמח.
  • את הבלילה לשפוך על התפוחים, ליישר, לכסות ולהשאיר על אש נמוכה מאוד (זה מוכן בעוד כמה דקות).
  • כשתחתית העוגה מזהיבה להפוך את העוגה בזהירות לצד שני ולבשל על להזהבת התחתית.
  • לאחר כמה דקות על המחבת עוגת תפוחי העץ שלנו מוכנה.
  • לכבות את הגז ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה.
  • לבזוק אבקת סוכר ונגיש את העוגה לאחר צינון קל.
מתכון עוגת תפוחים
צילום: תמי גוגו

מקורTami Gogo Gugunava