עוגת תפוחים טעימה במיוחד להכנה במחבת בקלות! עוגה משגעת בטעם ממכר שמכינים ב־10 דקות.
עוגה ממש קלה להכנה ויוצאת כל כך טעימה שאף אחד לא מוותר על החלק שלו וכולם מתמכרים!
עוגת תפוחים במחבת
עוגת תפוחים טעימה במיוחד להכנה במחבת בקלות! עוגה משגעת בטעם ממכר שמכינים ב־10 דקות.
ציוד
- מחבת
מרכיבים
- 2 תפוח עץ
- 2 ביצים
- 5 כפות סוכר
- 1 כפית אחת וניל
- ½ חבילת חמאה 50 גרם
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 5 כפות קמח
שלבי הכנה
- לחתוך תפוחי עץ לחתיכות דקות בגודל בינוני.
- לשים על מחבת משומן, נוסיף 1 כף סוכר.
- לערבב על האש 2-3 דקות ונוריד מהגז.
בלילה:
- לערבב את הביצים, ארבע כפות סוכר, וניל.
- להוסיף חמאה מומסת (לא חמה), אבקת אפיה ובסוף את חמש כפות הקמח.
- את הבלילה לשפוך על התפוחים, ליישר, לכסות ולהשאיר על אש נמוכה מאוד (זה מוכן בעוד כמה דקות).
- כשתחתית העוגה מזהיבה להפוך את העוגה בזהירות לצד שני ולבשל על להזהבת התחתית.
- לאחר כמה דקות על המחבת עוגת תפוחי העץ שלנו מוכנה.
- לכבות את הגז ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה גדולה.
- לבזוק אבקת סוכר ונגיש את העוגה לאחר צינון קל.
מקור: Tami Gogo Gugunava
נראה שהולך להיות כף, אני אחליף את הקמח בקמח שקדים משולב עם שיבולת שועל, ואוסיף רק כף סוכר אחת, יאמי- תודה רבה
היי חנה,
נשמע מעולה! מוזמנת לספר לנו איך היא יצאה עם השינויים שערכת 🙂
אפשר מחמאה?
היי פנחס,
כמובן! בתיאבון 🙂
זה יוצא רע מאוד,הבלילה זה חנק עם טעם חזק של סודה לשתייה.משהו לא בסדר בכמויות
היי אביבה,
אין במתכון סודה לשתייה אלא רק אבקת אפייה.
האם השתמשת בטעות בסודה לשתייה?