אין עוגה שמעלה חיוך כמו עוגת תפוחים בחושה עם טעם נוסטלגי וריחות משכרים של קינמון. קבלו מתכון פשוט, שכל אחד יכול להכין, לעוגה הכי מנחמת שיש, מפנק והכי מעלה זיכרונות ילדות מתוקים. ביס בבוקר מהעוגה הזו, זה לחזור להיות ילד בכל בוקר מחדש!
עוגת תפוחים בחושה נוסטלגית
ציוד
- תבנית בינונית חד פעמית
מרכיבים
- 3 תפוחים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפיות קינמון
- 3 ביצים גדולות או 4 קטנות
- 1 כוס סוכר ואולי עוד קצת
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה תפוחים וקינמון.
- מערבבים בקערה נפרדת ביצים, סוכר, שמן וקמח, מוסיפים תפוחים ומערבבים קלות.
- יוצקים לתבנית משומנת מעט ואופים ב־170 מעלות במשך כשעה.
- מחלצים מהתבנית ומפזרים אבקת סוכר.
הערות וטיפים
מקור: מזי מיכאל
להשאיר תגובה