מתכון של עוגת תפוחים בחושה משגעת שמכינים בקערה אחת ובכמה רגעים! עוגת תפוחים שחובה לפנק אתה את המשפחה והאורחים!
עוגת תפוחים בחושה קלה להכנה וכיפית במיוחד מהסיבה שהיא לא דורשת מאמץ מיותר.
עוגת תפוחים בחושה עסיסית ומדהימה
ציוד
- כוס זכוכית אוניברסלית
- 2 תבניות אינגליש קייק או עגולה 24
מרכיבים
- 4 תפוחים ירוקים
- 2 כפיות קינמון
- 2 כפיות סוכר עדיף חום
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח
- 3 ביצים
- ¾ כוס שמן
שלבי הכנה
- לחתוך את התפוחים ללא הקליפה לקוביות. נוסיף להם את הקינמון ו-2 כפיות סוכר.
- לערבב בקערה נפרדת את הכוס סוכר, כוס קמח, 3 ביצים, ו-¾ כוס שמן. אחר שמערבבים טוב נוסיף את תפוחי העץ המעורבבים מקודם.
- להניח את הכל בתבנית ונכניס לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות.
- לאפות בערך כ 40 דקות, עד שהעוגה זהובה, והקיסם הננעץ באמצע יוצא נקי (זמן אפייה מעט משתנה מתנור לתנור)
- לאחר אפייה לכבות את התנור, ולפתוח קצת את הדלת לעוד רבע שעה בערך.
מקור: עוגת תפוחים בחושה – הילה סמוכה רשתי
קמח תופח?
אבקת אפיה?
היי תמי,
קמח רגיל ללא אבקת אפייה. בהצלחה!
אפיה רגילה או טורבו.
תודה
היי אביגיל,
אפייה רגילה. בהצלחה!