מתכון של עוגת תפוחים בחושה ומשגעת שמתאימה לכל זמן!
מתכון ממש קל ובכמה פעולות ויש לכם עוגת תפוחים מרשימה.


עוגת תפוחים בחושה סופר קלה
עוגת תפוחים וקינמון עם קראמבל פשוט משגעת!
ציוד
- כוס חד פעמית קרה 200 מ"ל
- 2 תבניות אינגליש קייק או אחת גדולה
מרכיבים
- ½1 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- ½ כוס סוכר דמררה
- ½ כוס סוכר רגיל
- 1 כוס שמן
- 3 תפוחי עץ גרנד סמית' הירוק או אדום (לחתוך לקוביות קטנות)
- 3 ביצים
- ½ כפית קינמון
- ½ כוס אגוזים טחונים גס
- ½ כוס צימוקים
- ¼ כוס מיץ תפוזים
- גרידת תפוז
אפשרי מעל העוגה לשים:
- ½ כוס אגוזים טחונים גס
- ¼ כפית קינמון
- 1 כף סוכר דמררה/רגיל
לציפוי שטרויזל:
- 50 גרם חמאה
- ¾ כוס קמח
- ½ כוס אגוזים טחונים גס
- 2 כפות סוכר
- ½ כפית קינמון
שלבי הכנה
- להכניס לקערה את כל המצרכים לעוגה ולערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
- לשים בתבנית שלנו נייר אפייה ולהוסיף אליה את הבלילה.
- אפשרי לשים מעל העוגה לפני האפייה את האגוזים, קינמון וסוכר. אפשר גם לצפות בשטרויזל לפני האפייה
- מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים למשך 45 דקות בערך, עד להשחמה (קיסם שננעץ יוצא יבש).
- אחרי שהעוגה מוכנה, ניתן לשים מייפל מעל
להכנת השטרויזל :
- להמיס את החמאה, ואז להוסיף את הקמח, אגוזים, סוכר וקינמון ולערבב היטב.
- לפזר מעל העוגה לפני האפייה.

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם: @sarayosef.net_ | ובדף שלה: שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
להשאיר תגובה