מתכון מעולה להכנת עוגת תפוחים בחושה.
עוגת תפוחים רכה, נימוחה וטעימה ביותר.


עוגת תפוחים בחושה
עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
ציוד
- תבנית אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
לעוגה:
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- ¾ כוס מיץ תפוזים
- 1 גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
לתפוחים:
- 4 תפוחים
- 2 כפות סוכר
- 1 כפית קינמון
שלבי הכנה
לעוגה:
- נערבב את כל מרכיבי העוגה יחד עד לאיחוד ושאין גושים (אבל גם לא לערבב הרבה מדי).
לתפוחים:
- לקלף 4 תפוחים ולחתוך לקוביות קטנות .
- להוסיף 2 כפות סוכר כפית אחת קינמון ולבשל כ 15 דקות.
- לקרר ולשים על תערובת העוגה.
- לשמן שתי תבניות ארוכות.
- למזוג את תערובת העוגה לתוכן ולפזר מעל את התפוחים .
- נכניס לתנור שחומם מראש לאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה.

מקור: יפה דודיאן
להשאיר תגובה