מתכון פשוט וטעים לעוגת תפוחים בחושה בהכנה קלה ומהירה, בעלת בעסיסיות מושלמת עם מרקם חלומי.
עוגה קלילה וטעימה שתפנק לכם את המשפחה בטעמי תפוחים משגעים ומדויקים שישאירו את כולם מתמכרים כבר מהביס הראשון!
עוגת תפוחים בחושה בהכנה קלה
ציוד
- 2 תבנית אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- קורט מלח
- 2 כפיות קינמון
- ¾ כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- 3 תפוחים ירוקים
שלבי הכנה
- את התפוחים נחתוך לקוביות או מגרדים.
- נערבב את כל המרכיבים יחד עד לאיחוד הבלילה.
- נשפוך לתבניות אינגליש קייק או איזה תבניות שרוצים.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 45 דקות אפייה בערך.
- לאחר אפייה, ניתן לבזוק אבקת סוכר אם אוהבים.
מקור: עוגת תפוחים בחושה – לאיה ליאת אפרמיאן
בזמן שאני כותבת, העוגה בתנור. מקווה שהיא תהיה מוצלחת לערב חג.
הערה קטנה: כשאת כותבת 2 תבניות אנגליש קייק או איזה תבניות שרוצים, חשוב שתכתבי מה הגודל
שצריך במידה ולא רוצים תבניות אינגליש קייק.
היי אתי,
2 תבניות אינגליש שוות ערך לתבנית בגודל בינוני. זו יכולה להיות תבנית עגולה או מרובעת, כל עוד היא איפשהו באמצע שבין תבנית קטנה לתבנית ענקית.
בהצלחה ושנה טובה!
בוקר טוב
רוצה להכין את העוגה המהממת הזאת!
חוץ משמן אין נוזלים?
אפשר לאפות בתבנית קוגלהוף?
תודה על תשובה!
היי אביבה,
יש שמן וביצים, אין צורך בנוזלים נוספים.
בהצלחה 🙂