קבלו מתכון מעולה להכנת עוגת תפוזים בחושה וקלה ב5 דקות עבודה!
עוגת תפוזים רכה וגבוהה מושלמת לשבת, מומלץ בחום!
עוגת תפוזים רכה
עוגה נוסטלגית בהכנה קלה
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 6 ביצים מופרדות
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- ½ כוס שמן
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות קמח רגיל מנופה
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל 170 מעלות.
- נקציף לבנים עם סוכר לקצף יציב.
- נוסיף מיץ תפוזים ושמן.
- נוסיף צהובים ולערבב טוב.
- נוסיף סוכר וניל ואפיה.
- נערבב שוב לבלילה.
- נשים בתבנית 26 משומנת ונייר אפיה על חום 170 מעלות 45 דקות.
מקור: מאיה בוטראשווילי
מה עם הקמח?
היי רוית,
להוסיף בשלב 5 עם שאר המרכיבים היבשים.
בהצלחה!