מתכון של עוגת תפוזים גבוהה עננים במרקם חלומי רך ועסיסי, טעם של שיא השלמות בנגיעות תפוזים מדויקות ועשירות.
עוגה קלילה ופשוטה להכנה שתמיד מגרה את המשפחה בריחות אפייה מטריפים, שמפתיעה את כולם בחוויית טעמים מעלפת!
עוגת תפוזים עננים בטעם מושלם
ציוד
- תבנית עגולה עם חור באמצע
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
- 6 ביצים
- ¼1 כוסות סוכר
- ½2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות מיץ לימון לא חובה
שלבי הכנה
- נחמם תנור על 160 מעלות.
- נקציף במיקסר את החלבונים ונוסיף את הסוכר בהדרגה.
- נערבב את החלמונים, השמן ומיץ תפוזים ונערבב את התערובת
- נוסיף את הקמח בהדרגה עד להטעמה, להיזהר מערבוב יתר. לקפל אל תוך תערובת החלבונים.
- לא צריך לשמן את התבנית (הופכים אותה אחרי). מכניסים לאפייה רגילה למשך שעה בערך.
מקור: עוגת תפוזים – דינה חיים
להשאיר תגובה