מתכון של עוגת תפוזים מושלמת בעיקר לימים קרים.
רק כינו קנקן תה / קפה ותתחילו להתענג על עוגה מושלמת.
עוגת תפוזים מושלמת בניחוח הדרים
עוגה רכה גבוהה וטעימה בהכנה קלילה
ציוד
- תבנית סיר פלא או 24
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 6 ביצים גודל L מופרדות
- ¼1 כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- ¾ כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
- 1 סוכר וניל
- 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות קמח תופח
שלבי הכנה
- נקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
- את החלמונים נקציף עם רבע כוס סוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
- נוסיף את השמן בזרם דק ואת מיץ התפוזים.
- נוסיף את הפודינג, הסוכר וניל והקמח בהדרגה.
- נקפל פנימה את הקצף, ונעביר לתבנית ונאפהבין 45 דקות לשעה על 160 מעלות.
מקור: כרמית דהאן
היי עשיתי את העוגה עלתה ממש יפה גבוהה ואחריי נפלה לחצי החלק העליון רק אורירי והחלק התחתון יצא יותר דחוס א מה הסיבה ולגביי כוס אוניברסלית שניי כוסות קמח אבל לא רשום כמה מ”ל תשובתך תודה
היי לינדה,
האם שימנת את התבנית מבפנים בכל מקום שהבלילה באה במגע איתה?
כוס אוניברסלית = 240 מ”ל
נשמח לתגובתך 🙂