עוגת תפוזים של פעם מושלמת ומשגעת שמכינים ב־5 דקות!
עוגה קלה במיוחד להכנה ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר.

עוגת תפוזים מושלמת ב-5 דקות
בעסיסיות מטריפה עם מרקם רך וחלומי
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ¾ כוס מיץ תפוזים
- ¾ כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל עם שקית אבקת אפייה
- ½1 כפות שוקולית
שלבי הכנה
- לערבב במטרפה את כל החומרים חוץ מהשוקולית.
- למזוג כחצי מהבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק.
- את שאר הבלילה לערבב עם השוקולית ולשפוך מלמעלה.
- בעזרת מזלג לעשות סיבובים קטנים בין הבלילות ואז להכניס לאפייה (קו עליון תחתון) בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 35 דקות.

מקור: עוגת תפוזים – עדי מרדכי
אפשר להקפיא?
מה אפשר במקום שוקולית.
היי מזל,
אפשר לוותר או להוסיף קוקוס.
בהצלחה 🙂