מתכון של עוגת תפוזים לשבת הכי מתוקה בעלת מרקם חלומי ברכות ועסיסיות מושלמת.
עוגה גבוהה וקלה להכנה עם נגיעות תפוזים בטעם של שיא השלמות. ביס אחד ומיד תתמכרו.
עוגת תפוזים לשבת מתוקה במיוחד
עוגה שיוצאת תמיד גבוהה ומרשימה במיוחד.
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית 24 מתפרקת
מרכיבים
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות קמח תופח מנופה
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 כוס מיץ תפוזים
- ¾ כוס שמן קנולה
שלבי הכנה
- נחמם תנור מראש ל-160 מעלות.
- נקציף את החלבונים עם הסוכר עד שהקצף נעשה קשה ואז מניחים בצד.
- נערבב את יתר החומרים טוב טוב עד שנעשה קרם חלק.
- נוסיף את הקרם חלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול לאט לאט.
- נכניס לאפייה בתנור עד לקבלת צבע זהוב ויפה, בערך 50 דקות.
מקור: עוגת תפוזים – אריאלה ליבה
להשאיר תגובה