מתכון של עוגת תפוזים גבוהה ברמות שלא תפסיקו ליישר, במרקם מטריף וחלומי ברכות, עסיסיות, ואווריריות מושלמת.
עוגה טעימה שתמיד קוצרת תשואות ומחמאות בלי הפסקה. מכינים ליד קנקן תה חם, ומתפנקים עם המשפחה.
עוגת תפוזים גבוהה שלא תפסיקו ליישר
ציוד
- סיר פלא 24 (או כל תבנית בנפח דומה)
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 כוס מיץ תפוזים מתפוזים טריים
- ½ כוס שמן
- גרידת תפוז לא חובה
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
שלבי הכנה
- נקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה.
- נקציף את החלמונים לקצף תפוח ואז נוסיף את השמן בזרם דק ונוסיף את יתר המצרכים.
- נאחד בין התערובות, ונשים את העיסה בסיר פלא לא משומן.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם על 165 מעלות למשך שעה, עד שקיסם יוצא יבש.
מקור: עוגת תפוזים – (יפה זערור) נאוה מלכה
“אשמח שתצרו איתי קשר 052-6970978 שלומית ג’רסי”
היי שלומית,
נשמח לראות אותך בקבוצת הוואטסאפ שלנו!! 🙂