עוגת תפוזים גבוהה במיוחד לשבת! מתכון קל ומהיר שאפשר להכין גם ללא מיקסר ובכמה פעולות קצרות יש לכם עוגת תפוזים מרשימה וטעימה, שמתאימה גם לאירוח. עוגה במרקם אוורירי וטעם מפנק שתמיד כיף לאכול לצד הקפה.
עוגת תפוזים גבוהה וקלה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית 24 מתפרקת
מרכיבים
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 כוסות קמח תופח מנופה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים
- ¾ כוס שמן קנולה
שלבי הכנה
- מחממים תנור מראש ל-160 מעלות.
- מקציפים חלבונים עם סוכר עד שהקצף נעשה קשה ומניחים בצד.
- מערבלים את יתר החומרים היטב עד שנעשה קרם חלק.
- מוסיפים את קרם החלבונים בהדרגה ומערבבים בתנועות קיפול לאט־לאט.
- אופים עד קבלת צבע זהוב ויפה, כ־50 דקות.
הערות וטיפים
מקור: עוגת תפוזים – אריאלה ליבה
להשאיר תגובה