מתכון להכנת עוגת תפוזים גבוהה והכי טעימה שיש .
עוגה בעסיסיות מטריפה ועם מרקם רך וחלומי.
עוגת תפוזים גבוהה הכי טעימה
עוגה עסיסית בהכנה מהירה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק
מרכיבים
- 5 ביצים L
- ½1 כוסות סוכר
- ½ כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי בלבד אפשר של פרימור אבל ה100% מיץ סחוט
- גרידה מתפוז אחד
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
שלבי הכנה
- נקציף עם וו הקצפה במיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 10 דקות.
- נחליף לוו גיטרה, ונוסיף את השמן ונקציף במהירות איטית.
- נוסיף מיץ תפוזים וגרידת תפוז, ואז נוסיף את הקמח, אבקת אפייה, אינסטנט פודינג.
- נערבב באיטיות עם ה-וו גיטרה, ולאחר מכן עם לקקן בעדינות מקפלים ובודקים שאין גושי קמח.
- לצקת לתבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות למשך 35 דקות בערך.
מקור: עוגת תפוזים – סיון צרור
חולה על עוגת תפוזים ולא יוצא לי אף פעם
היי יגאל,
ניסית את המתכון ולא עבד?