עוגת תפוזים מושלמת, שמכינים במהירות מטורפת ותמיד כיף שיש בבית! עוגה עם טעם של פעם ומרקם אוורירי, שכיף לאכול. עוגה פרווה נהדרת להגשה בכל מועד, גם לאחר ארוחה בשרית, לצד כוס שתייה חמה.
עוגת תפוזים בחושה
מתכון מהיר לעוגת תפוזים בחושה וטעימה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית חד פעמית בינונית
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 ¼ כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1 כוס שמן
- ½ כוס קוקוס
- 1 כוס מיץ תפוזים פריגת
שלבי הכנה
- מערבבים את כל הרכיבים עם מטרפה עד קבלת מרקם אחיד וחסר גושים.
- אופים בתנור שחומם ל־160 מעלות במשך כחצי שעה, בשליש התחתון של התנור ובודקים עם קיסם שמוכן.
- שופכים חצי כוס מיץ תפוזים נוספת מעל עד ספיגה.
- ניתן לקשט בקוקוס.
מקור: עוגת תפוזים – חגית סלימי מזור
להשאיר תגובה