הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת תפוזים בחושה שמכינים במהירות הבזק!

עוגת תפוזים בחושה

עוגת תפוזים מושלמת, שמכינים במהירות מטורפת ותמיד כיף שיש בבית! עוגה עם טעם של פעם ומרקם אוורירי, שכיף לאכול. עוגה פרווה נהדרת להגשה בכל מועד, גם לאחר ארוחה בשרית, לצד כוס שתייה חמה.

עוגת תפוזים בחושה

עוגת תפוזים בחושה

הדפסה
מתכון מהיר לעוגת תפוזים בחושה וטעימה
של: חגית סלימי מזור

ציוד

  • כוס חד פעמית לשתייה חמה
  • תבנית חד פעמית בינונית

מרכיבים

  • 4 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ¼ כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1 כוס שמן
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס מיץ תפוזים פריגת

שלבי הכנה

  • מערבבים את כל הרכיבים עם מטרפה עד קבלת מרקם אחיד וחסר גושים.
  • אופים בתנור שחומם ל־160 מעלות במשך כחצי שעה, בשליש התחתון של התנור ובודקים עם קיסם שמוכן.
  • שופכים חצי כוס מיץ תפוזים נוספת מעל עד ספיגה.
  • ניתן לקשט בקוקוס.
עוגת תפוזים בחושה
צילום: חגית סלימי מזור


מקור: עוגת תפוזים – חגית סלימי מזור