עוגת תפוזים בחושה שתטריף את כל המשפחה! מתכון קל ומהיר להכנה, ללא הפרדת ביצים, כל הרכיבים במיקסר ולתנור! עוגה משגעת כמו של סבתא, עם טעם של פעם וריח משכר חושים! עוגת תפוזים פרווה מושלמת להגשה בכל רגע נתון!
עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים
ציוד
- שתי תבניות אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית 240 מ”ל
מרכיבים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן קנולה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל אוסם 80 גרם
- ½ 1 כוסות קמח אוסם פלוס תופח או קמח תופח רגיל
- ½ כוס קוקוס טחון
- 1 כוס מיץ תפוזים
שלבי הכנה
- מערבבים במיקסר ביצים עם סוכר ופודינג.
- מוסיפים את כל הרכיבים הרטובים ומערבבים.
- מוסיפים קמח וקוקוס.
- מחלקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
- אופים ב־180 מעלות, בתנור בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.
הערות וטיפים
מקור: Dalit Wagman-karov
להשאיר תגובה