מתכון של עוגת תפוזים משגעת, שמכינים בקלות ובמהירות וזוללים במהירות גבוהה יותר!
מתכון ללא הפרדת ביצים, ללא הקצפה, בערבוב ידני – צ’יק צ’ק ויש לכם עוגה מטריפה בריח משכר של תפוזים.
עוגת תפוזים בחושה משגעת
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק / או תבנית 24
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 3 ביצים
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
- ½ כוס שמן
- קליפת תפוז מגורדת מעט
- אבקת סוכר לעיטור
שלבי הכנה
- נערבב ידנית את כל החומרים היבשים תחילה יחד.
- נערבב לאחר מכן את הרטובים יחד.
- נאחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 160 מעלות ונאפה למשך 40 דקות בערך, עד להזהבה.
מקור: עוגת תפוזים בחושה קלה מאת Shirly Shila Maman
להשאיר תגובה