מתכון של עוגת תפוזים בחושה פרווה, אוורירית ומושלמת, ב-5 דקות של עבודה!
עוגה מעולה עם טעם מרענן של תפוזים, מתאימה עם הקפה והתה שבסוף כל ארוחה.

עוגת תפוזים בחושה מדהימה ב-5 דקות
מתכון שלוקח 5 דקות הכנה וכלום מאמץ.
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק
- כוס אוניברסלית 240 מ”ל
מרכיבים
- 4 ביצים
- ½2 כוסות קמח
- ½1 כוסות סוכר לבן
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 כוס שמן
- גרידה מ-2 תפוזים 2 התפוזים אמורים להספיק גם לכוס מיץ
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- 1 כף אבקת סוכר 10 גרם
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל-180 מעלות.
- נערבב את את כל החומרים יחד.
- ניצק לתוך התבניות ונאפה כ-35 דקות (או עד שהקיסם יוצא כמעט יבש).
- ניתן לקשט את העוגה באבקת סוכר.
הערות וטיפים
מי שאוהב עוגה רטובה – אפשר עם כף למזוג קצת מיץ תפוזים על העוגה כל עוד היא חמה.

מקור: Chloe Verstandig Nagar
להשאיר תגובה