כמה פשוטה ככה טעימה – עוגת התפוזים הכי מושלמת.
מתכון מעולה לעוגת תפוזים בחושה שמכינים בכלום עבודה.
עוגת תפוזים בחושה בכלום עבודה!
מרקם חלומי בטעם עשיר
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית חד פעמית בינונית
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 2 שקיות סוכר וניל 20 גרם
- ¼1 כוסות סוכר
- 2 כוסות קמח רגיל
- 1 כוס שמן
- ½ כוס קוקוס
- 1 כוס מיץ תפוזים פריגת בתוך התערובת
שלבי הכנה
- לערבב את כל המרכיבים עם מטרפה עד שאין גושים.
- להכניס לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות למשך חצי שעה בערך.
- לאפות בשליש התחתון של התנור ובודקים עם קיסם שמוכן.
- כשמוכן למזוג מעל חצי כוס מיץ תפוזים נוספת עד שייספג.
- אפשר לפזר קוקוס מעל לקישוט.
מקור: עוגת תפוזים – חגית סלימי מזור
להשאיר תגובה