עוגת שמרים שוקולד פרווה, עמוסה בשוקולד, ומתאימה לכל מי שאוהב להתפנק! מתכון פשוט שכולם יכולים להכין והעוגה מצליחה תמיד וגורפת אין־ספור מחמאות! עוגה מושלמת לכל אירוע, לסופי השבוע ולכל יום שרוצים להתפנק!
עוגת תפוחים בחושה נוסטלגית
מתכון קל לעוגת תפוחים בחושה שמעלה חיוך בכל ביס
ציוד
- תבנית בינונית חד פעמית
מרכיבים
- 3 תפוחים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפיות קינמון
- 3 ביצים גדולות או 4 קטנות
- 1 כוס סוכר ואולי עוד קצת
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה תפוחים וקינמון.
- מערבבים בקערה נפרדת ביצים, סוכר, שמן וקמח, מוסיפים תפוחים ומערבבים קלות.
- יוצקים לתבנית משומנת מעט ואופים ב־170 מעלות במשך כשעה.
- מחלצים מהתבנית ומפזרים אבקת סוכר.
הערות וטיפים
למתכון דיאטטי יותר ניתן להמיר את הסוכר בסילאן ללא סוכר ואת הקמח בשיבולת שועל.
מקור: אילנה לוי
מוזמנים לעקוב בדף: אילנה לוי מתכונים
להשאיר תגובה