מתכון לעוגת שמרים מושלמת עם המון שוקולד טעימה במיוחד.
שילוב מנצח של בצק שמרים מופלא עם פיצוץ מתוק ומפנק של נוטלה עשירה בפנים.

עוגת שמרים נוטלה
הצורה מהממת והטעם ממכר!
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה קרה
- תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
- 5 כוסות קמח רגיל
- 1 כף שמרים יבשים
- ½ כוס סוכר רגיל או לפחות 2 סוכר וניל
- ½ כוס שמן או 100 גרם חמאה מומסת
- 2 ביצים
- 1 קורט מלח
- 1 כוס מים פושרים לפי הצורך
מלית:
- ממרח נוטלה או כל ממרח אחר שאוהבים
שלבי הכנה
- לערבב יחד את הקמח, שמרים, וחצי כוס סוכר.
- להוסיף את שאר החומרים.
- להמשיך בערבוב ואז שמים להתפחה של לפחות שעה עד שמכפיל את הנפח.
- לרדד על משטח מקומח, ומורחים נוטלה (או כל מלית אחרת). מקפלים ועושים צורה.
- למרוח בביצה ואז שמים להתפחה עוד חצי שעה
- להכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ-25 דקות.

מקור: עוגת שמרים נוטלה – סתיו פרגון
להשאיר תגובה