מתכון להכנת עוגת שמרים מושלמת וטעימה במיוחד.
עוגה קראנצ'ית וחמה במילוי שוקולדי עשיר שיגרום לכם להתמכר.


עוגת שמרים הורסת עם נס קפה
עוגה נוסטלגית ומעולה בהכנה קלה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
מרכיבים
בצק חלק 1:
- 1 קילו קמח
- 3 ביצים
- 1 מרגרינה רכה מאוד 200 גרם לא מומסת!
- 1 כוס שמן
בצק חלק 2:
- ½1 כוסות מים פושרים
- ½2 כפות שמרים יבשים
- 1 כוס סוכר
מילוי:
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס קקאו
- 1 כפית נס קפה
- שמן לפי צורך לקבלת מרקם יפה
שלבי הכנה
- לערבב את כל המרכיבים של הבצק ביחד.
- לערבב את כל המרכיבים לחלק השני יחד ונמתין 10 דקות ואז נוסיף לבצק.
- ללוש הכל ביחד כמה דקות להתפיח כשעה.
- לחלק ל-8 ונכין רולדות ונמלא במילוי.
- לאפות בתנור על חום של 180 מעלות עד להזהבה.
- למרוח בסירופ סוכר בסוף.

מקור: שרית מזיוף דהן
מי למען השם שם מרגרינה בעוגה מרגרינה זה רע
הכנתי אותה יצאה נפלא לא הפסיקו לאכול????????
היי סיגלי,
תענוג!! נשמח גם לראות איך היא יצאה בקבוצה 🙂