עוגת שמנת מדליקה, שלוקחת ממש 5 דקות של הכנה והתוצאה מרשימה, טעימה ומרעננת! מתכון קל בטירוף, שמכינים ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים ואפשר להכין גם בימים עמוסים. עוגה משולמת במינימום עבודה ועם הנאה מירבית!

עוגת שמנת ב 5 דקות עבודה!
ציוד
- תבנית אפייה גודל 24
מרכיבים
להכנת התחתית:
- 1 שרוול ביסקוויטים 250 גרם
- 150 גרם חמאה מומסת
לתערובת השמנת:
- 4 שמנת חמוצה 15% – 800 גרם סה"כ
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר – כוס חד פעמי קר – 180 מ"ל
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל – 80 גרם
- גרידה מלימון אחד – אופציונלי
שלבי הכנה
- להכנת התחתית: מרסקים שרוול ביסקוויטים עם החמאה.
- מערבבים היטב ולשטח בתבנית אפייה.
- לתערובת השמנת:
- מערבבים את כל המרכיבים יחדיו.
- מוסיפים לתחתית הביסקוויטים.
- אופים ב־180 מעלות עד להתייצבות (ברוב התנורים זה 45-40 דקות).
- לשמור בקירור. בתיאבון!
הערות וטיפים

קינוחים חלביים
נו, נפתח החשק לעוד?
שבועות? אירוח חלבי? או שפשוט בא לכם קינוח שנמס בפה? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!
עוד מתכונים להיטים באתר
מקור: רותי אזולאי, Nataly Wainbuch Levi
בסד נראה מגרה אבל בלי טיפת קמח?
היי,
נכון, אין קמח בעוגה 🙂
בהצלחה!
אפייה רגילה או טורבו
היי סנדי,
אפייה רגילה, בהצלחה!
מישהו הכין ויכול להביע דיעה אם אכן עוגה מוצלחת.. ?