קבלו מתכון של עוגת שיש בטעם שיא השלמות שלא תאמינו שהיא גם פרווה, במרקם חלומי וברכות מדהימה.
עוגה פשוטה להכנה שבמהירות תתמכרו ותמצאו את עצמכם מכינים כל שבוע בקביעות.
![מתכון עוגת שיש](https://yummio.co.il/wp-content/uploads/2023/07/עוגת-שיש111-1-150x150.jpg)
עוגת שיש פרווה רכה
עוגה פשוטה להכנה שבמהירות תתמכרו ותמצאו את עצמכם מכינים כל שבוע בקביעות.
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות
מרכיבים
- ½2 כוסות קמח לבן מנופה
- 3 ביצים
- ¼1 כוסות סוכר
- ½ כוס שמן קנולה
- 10 גרם אבקת אפיה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות קקאו מחוקות
- מיץ סחוט משני תפוזים בערך כוס מיץ
- מלח קורט
שלבי הכנה
- להבריש קלות בשמן קנולה את 2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות, ולהניח בצד.
- בקערת הבלנדר להקציף את הביצים השלמות + הסוכר כ- 7 דקות עד לקבלת מרקם אחיד תפוח ובהיר.
- להוסיף את כל המצרכים, למעט השמן והקקאו, ולערבב במיקסר במהירות בינונית.
- להוסיף את השמן בהדרגה לקערת המיקסר.
- לשפוך חצי מהתערובת הבהירה לשתי תבניות אינגליש קייק, בצורה שווה,
- להוסיף את אבקת הקקאו לתערובת שנשארה בקערת המיקסר ולערבב היטב.
- להוסיף את תערובת הקקאו לתבניות האנגליש קייק, בזרם דק ובחלוקה שווה, בתנועות זיג זג, פסים לאורך, גלים עיגולים, איך שיוצא והעיקר לכל האורך של השכבה הבהירה,
- בעזרת שיפוד, או כף עץ הפוכה, עם הידית, לעשות שמיניות ליצירת מראה שיש.
- להכניס לתנור שחומם מראש ל -170מעלות למשך 35 דקות בערך, או עד שהעוגות מזהיבות וקיסם יוצא נקי.
- העוגה יוצאת רכה מאוד ונימוחה. לצנן לטמפרטורת החדר, ואז לפרוס.
![מתכון עוגת שיש](https://yummio.co.il/wp-content/uploads/2023/07/עוגת-שיש43-1.jpg)
מקור: עוגת שיש – אתי שחר
להשאיר תגובה