עוגת שיש בחושה משגעת, במרקם רך וטעם מפנק במיוחד לשבת או לכל רגע שמתחשק למשהו טעים לצד הקפה. מתכון קל ביותר להכנה, קערה אחת, ערבוב ולתנור ויש לכם עוגה עם מראה מרשים שאפשר להגיש בכל הזדמנות!
עוגת שיש בחושה קלה
מרכיבים
- 4 ביצים גודל לארג’
- ¼1 כוס סוכר
- 2 שמנת מתוקה של 250 מ”ל
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית 10 גרם אבקת אפייה
- 3 כפות נוטלה או ממרח השחר
- 1 כף קקאו
שלבי הכנה
- מחממים תנור ל־160 מעלות.
- מקציפים עם וו גיטרה ביצים שלמות עם הסוכר.
- מוסיפים שמנת מתוקה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
- יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית משומנת היטב בחמאה או ספריי שמן, זה יכול להיות סיר פלא או תבנית בקוטר 26 או 3 אינגליש קייק.
- ל־1/3 הנותר מוסיפים נוטלה וקקאו.
- יוצקים מעל התערובת הלבנה ובעזרת סכין מערבבים מעט לצורת שיש.
- אופים במשך 45 דקות.
מקור: Sivan Zror
מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
להשאיר תגובה