עוגת שיש בחושה משגעת ומרשימה למראה, שמכינים ב־2 דקות בדיוק! מתכון מהיר, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים, להכנת עוגה בשילוב של טעימ שוקולד ותפוז ובמרקם אוורירי מפנק מיוחד. עוגה מושלמת להגשה בכל זמן ותמיד כיף לאכול ממנה לצד הקפה.
עוגת שיש בחושה ב־2 דקות הכנה
ציוד
- תבנית: אינגליש קייק רחבה / 2 אינגליש רגילות
- כוס מידה: כוס חד פעמית חמה
מרכיבים
- 5 ביצים
- 1 כוס שמן
- ½ 1 כוס סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- 1 כוס מיץ תפוזים או חלב
- 2 כוסות קמח תופח
- 3 כפות קקאו
שלבי הכנה
- לערבב את כל המצרכים מלבד הקקאו.
- 3/4 מהבלילה הלבנה להעביר לתבנית. את הרבע הנותר לערבב עם הקקאו.
- לשפוך את הבלילה עם הקקאו על הלבנה. לערבב בעדינות בין שתיהן עם קיסם או שיפוד עץ ארוך ..
- לאפות בחום 175 מעלות למשך 40 דקות בערך.
- מקררים את העוגה. אפשר לפדר באבקת סוכר
מקור: דורית כהן
להשאיר תגובה