מתכון של עוגת שיש ללא גלוטן מפנקת וחלומית.
עוגת שיש ללא גלוטן מושלמת טעימה וקלה להכנה .
עוגת שיש בחושה אוורירית וטעימה
זהירות: עוגה זו מתחסלת ממש מהר
ציוד
- 1 תבנית אינגליש קייק
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 1 כוס קמח שקדים
- 1 כפית אבקת אפיה ללא גלוטן
- 1 כפית תמצית ווניל
- ¼ כוס שמנת להקצפה 38%
- ¼ חבילה חמאה 25 גרם – מומסת
- 2 כפיות אבקת קקאו
- 3 כפות ממתיק סוכר סוויטאנגו
- 2 ביצים
- 2 כפות מים פושרים
שלבי הכנה
- נמיס במיקרוגל את החמאה עם הסוכר.
- בקערה נשים את כל המרכיבים חוץ מהקקאו ונבחש טוב.
- נוסיף את החמאה שהמסנו עם הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
- נשפוך 2/3 מהתערובת לתבנית.
- בשליש שנותר נוסיף את הקקאו ונערבב (מי שאוהב מתוק מתוק יכול להוסיף עוד כף סוכר).
- נשפוך את התערבות לתבנית בצורות של פסים או איך שרוצים.
- נאפה בתנור שחומם מראש על חום של 175 מעלות 25 דקות.
מקור: עוגת שיש ללא גלוטן מתכון מאת: שרית ברסקה
להשאיר תגובה