עוגת שזיפים בחושה מפנקת במיוחד שחייבים להכין עוד היום! מתכון קל שמכינים במהירות ומקבלים עוגה במרקם מפנק וטעם ייחודי! עוגה מושלמת להגשה בכל יום ומרעננת בימים חמים! ניתן להמיר את השזיפים בכל פרי אחר וליהנות בכל פעם מחדש!
עוגת תפוחים בחושה נוסטלגית
ציוד
- תבנית בינונית חד פעמית
מרכיבים
- 3 תפוחים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 כפות סוכר חום
- 2 כפיות קינמון
- 3 ביצים גדולות או 4 קטנות
- 1 כוס סוכר ואולי עוד קצת
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- אבקת סוכר
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה תפוחים וקינמון.
- מערבבים בקערה נפרדת ביצים, סוכר, שמן וקמח, מוסיפים תפוחים ומערבבים קלות.
- יוצקים לתבנית משומנת מעט ואופים ב־170 מעלות במשך כשעה.
- מחלצים מהתבנית ומפזרים אבקת סוכר.
הערות וטיפים
מקור: ורד ג’ייקובס
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם: @juicy.bite.foodblog
להשאיר תגובה