הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת שוקולד קפה ריחנית במיוחד

מתכון עוגת שוקולד קפה

מתכון להכנת עוגת שוקולד קפה בלי קצפת טעימה במיוחד.

עוגת שוקולד קפה קלאסית שיוצאת עסיסית וריחנית במיוחד.

מתכון עוגת שוקולד קפה

עוגת שוקולד קפה קלאסית

הדפסה
מתכון מעולה בהכנה קלה
של: שרית מזיוף דהן

מרכיבים

  • 4 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר חום בהיר דמררה
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שמן
  • 2 כפות נס קפה
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 100 גרם שוקולד מריר 1 חפיסה

שלבי הכנה

  • להקציף 4 ביצים שלמות במהירות גבוהה למשך 5 דקות.
  • להוסיף סוכר חום בהיר (דמררה בלבד!).
  • להוסיף 1/4 כפות מלח וכפית תמצית וניל
  • להנמיך את המהירות ונוסיף 1 כוס שמן.
  • להכין 1/2 כוס מים רותחים עם 2 כפות נס קפה ו 2 כוסות קמח תופח.
  • לערבב לסירוגין לתערובת הביצים קמח ונוזלים (נתחיל בקמח ונסיים בקמח).
  • להפריש ⅓ מהתערובת ולהוסיף 100 גרם שוקולד מריר מומס.
  • לשמן תבנית מלבנית ולפדר אותה עם קקאו.
  • לצקת את התערובת הבהירה מעל את הכהה ונערבב עם מזלג.
  • לאפות על חום של 160 מעלות בערך 40 דקות (עד שהעוגה יציבה, אולי פחות).
מתכון עוגת שוקולד קפה
צילום: שרית מזיוף דהן

מקור: שרית מזיוף דהן