עוגת שוקולד קוקוס בשילוב גבינה, שמכינים בלי מיקסר וב־10 דקות בלבד! מתכון פשוט לעוגה עשירה ומפנקת עם מלית קרמית וציפוי שוקולד וזה אחד הפינוקים הכי טובים שיש! עוגה מושלמת להגשה באירוח או סתם כשמתחשק להתפנק!
עוגת שוקולד קוקוס עם גבינה
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית 26
מרכיבים
- 3 כוסות קמח
- 1 ½ כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 3 כפיות נס קפה
- 3 ביצים
- 1 כוס חלב
- 1 כוס אבקת קקאו
- 1 שקית אבקת אפייה
לתערובת הגבינה:
- ½ כוס קוקוס
- 1 ביצה
- ½ כוס סוכר
- ½ בקבוק תמצית וניל
- 1 גבינה לבנה 250 גרם
לציפוי:
- 1 חבילה שוקולד חלב
- ½ שמנת מתוקה 125 גרם
שלבי הכנה
- מערבבים בקערה קמח, כוס וחצי סוכר, כוס שמן, 3 כפיות נס קפה, 3 ביצים, כוס חלב וכוס קקאו. מערבבים היטב ומוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים. שופכים לתבנית.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים לתערובת הגבינה עד לאיחוד.
- עושים גומות בעוגת השוקולד ושמים בכל גומה קצת מתערובת הגבינה.
- על כל גומה כמו בתמונה שמים קוביית שוקולד.
- אופים בתנור אפייה רגילה ב־170 מעלות עד שמוכן.
- מוציאים מהתנור וממיסים 1 שוקולד חלב עם חצי שמנת מתוקה, ומורחים מעל לעוגה.
הערות וטיפים
מקור: עוגת שוקולד קוקוס עם גבינה – יפה דודיאן
להשאיר תגובה