הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת שוקולד פשוטה עם טריק מדליק שכדאי להכיר!

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד פשוטה להכנה, ללא מיקסר וללא הפרדת ביצים, ושמכינים בכלום מאמץ! מתכון קל וייחודי שכולל טריק קטן שעושה את ההבדל הגדול! מתכון לעוגה משגעת ומפנקת שמכינים שוב ושוב לאחר שטועמים ממנה!

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד עשירה

הדפסה
מתכון קל עם טריק לעוגת שוקולד שתמיד מצליחה
של: ליאור ראומי אוחיון

מרכיבים

עוגה:

  • 1 כוס שוקולית
  • 1 כוס קמח
  • 5 ביצים
  • 1 שקית אפייה 10 גרם
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית סוכר וניל 10 גרם

סירופ:

  • 1 כפית נס קפה
  • 2 כפיות סוכר
  • 1 כוס מים רותחים

קרם:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ”ל

שלבי הכנה

  • מערבבים את רכיבי העוגה.
  • מעבירים לתבנית ואופים ב־180 מעלות למשך 35 דקות. לאחר מכן, יש לבדוק את העוגה עם קיסם. אם היא לא מוכנה, להמשיך לאפות עוד 5 דקות ולבדוק שוב.
  • מכינים סירופ מהרכיבים ונרטיב את העוגה בכף בעודה חמה.
  • את רכיבי הקרם מרתיחים, ממיסים ומצפים את העוגה.

הערות וטיפים

איך מונעים מהנייר כסף לגעת בעוגה ובציפוי? הכי פשוט:
נועצים שיפודים (כשלושה אמורים להספיק) בצדדי התבנית חד פעמית כמו בתמונה
לא משתמשים בתבנית חד פעמית? נועצים קיסמי עץ בכמה מקומות בעוגה ואז שמים את הנייר כסף ,הקיסמים מרחיקים את הנייר כסף מהשוקולד.
לשים לב שלפעמים עם התבנית שקונים ישנו מכסה (פלסטיק לרוב), חפשו טוב והכי מומלץ זה להשתמש בו.
עוגת שוקולד
צילום: ליאור ראומי אוחיון


מקור: ליאור ראומי אוחיון