עוגת שוקולד ב-5 דקות! הכי קלה, הכי פשוטה והכי־הכי טעימה!
מה יותר טוב מאשר עוגת שוקולד פשוטה שמכינים ב־5 דקות ויוצאת כל כך טעימה.
עוגת שוקולד פשוטה ב-10 דקות
ציוד
- תבנית אפייה בינונית
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
להכנת העוגה:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קמח תופח
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1 כוס שוקולית
- 125 מ”ל שמנת מתוקה
להכנת הגנאש:
- 125 מ”ל שמנת מתוקה
- ½ חפיסת שוקולד מריר 50 גרם
שלבי הכנה
- לערבב הכל ביחד עם מטרפה ואז נשפוך לתבנית.
- לאפות על-180 מעלות בערך 40 דקות.
- לעבור להכנת הגאנש, נחמם על הגז חצי שמנת מתוקה וחצי חפיסת שוקולד מריר.
- כאשר נהיה חם והעוגה חמה נשפוך חצי מהכמות עליה.
- להוסיף את חצי חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד ונערבב.
- לשפוך על העוגה שוב, כדאי לחורר את העוגה עם קיסם, שהגנאש יחלחל לבפנים.
מקור: מלי מאירוב, Natali Levi
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
להשאיר תגובה