קבלו מתכון להכנת עוגת שוקולד פרווה משגעת וטעימה.
עוגה משודרגת בחלב קוקוס המעניק עסיסיות מטריפה לעוגה.
עוגת שוקולד פרווה עם חלב קוקוס
עוגה טעימה בעסיסיות מעולה
ציוד
- תבנית 28
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 5 ביצים
- ¼1 כוס סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר – 2 חפיסות קצוץ דק
- ¾1 כוס קמח תופח
- ½ כפית סודה לשתיה
- 1 כפית אבקת אפיה
- ¾ כוס קקאו
- ¾ כוס שמן
- 1 כוס חלב קוקוס
לציפוי:
- ½ כוס חלב קוקוס
- 100 גרם שוקולד מריר 1 חפיסה
שלבי הכנה
- להקציף במיקסר את הביצים שלמות עם הסוכר למשך 6-8 דקות עד שמקבלים קרם תפוח.
- להוסיף את השמן ומאטים את מהירות המיקסר ואז מוסיפים את היבשים עם חלב הקוקוס לסירוגין.
- להעביר לתבנית משומנת ומכניסים לאפייה למרכז התנור שחומם מראש ל-160 מעלות עד שמוכנה.
להכנת הציפוי :
- לחמם במיקרוגל למשך דקה את כוס חלב הקוקוס.
- לאחר מכן מוציאים ומוסיפים את השוקולד מריר ומערבבים עד שמקבלים קרם חלק ומבריק.
- למזוג את הציפוי כשהוא חם על העוגה הקרה.
מקור: עוגת שוקולד – תקווה משה
להשאיר תגובה