עוגת שוקולד טעימה ועסיסית לכל מועד! אין דבר מתאים יותר מאשר עוגת שוקולד עסיסית ומיוחדת, שתשדרג את האווירה בטעמים מפנקים!
אז קבלו מתכון של עוגת שוקולד רכה, שמכינים בקערה אחת בלבד, בנגיעת שוקולד ובציפוי להשלמת המרקם הקרמי.
עוגת שוקולד עסיסית בקערה אחת
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית חד פעמי עגולה או 24 או 2 אינגליש קייק
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ½ חבילה שמנת מתוקה 125 מ"ל
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס שוקולית
לציפוי:
- 1 חבילה שוקולד מריר 100 גרם
- ½ חבילה שמנת מתוקה 125 מ"ל
שלבי הכנה
- נערבב יחד עם מטרפה את הכוס סוכר, כוס קמח תופח,4 ביצים, כוס שמן, חצי מיכל שמנת מתוקה, וכוס שוקולית.
- נשפוך בתבנית ונכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
להכנת הגנאש:
- נחמם על הגז חצי שמנת מתוקה וחצי חפיסת שוקולד מריר.
- כשזה חם והעוגה חמה נשפוך חצי מהכמות עליה.
- לאחר מכן נוסיף חצי את חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד, נערבב ונשפוך על העוגה שוב.
- מומלץ לחורר את העוגה עם קיסם כדי שהגנאש יחלחל פנימה.
מקור: עוגת שוקולד – יפה זערור (מלי מאירוב)
תודה על מתכון מנצח העוגה יצאה רכה וטעימה,אני שמתי שוקולד חלב ולא מריר וגם את הגנאש הכנתי פעמיים,אחד לתוך הבלילה ואז חצי כוס שוקולית ומעל העוגה יצא ????????
היי רמה,
וואו, נשמע מושלם!! תודה רבה ששיתפת אותנו בחוויה שלך עם המתכון 🙂
מוזמנת גם להעלות תמונה לקבוצת הפייסבוק שלנו!