מתכון של עוגת שוקולד נוטלה טעימה שכל שכבה בה יותר טעימה מהשנייה ויחד הן פשוט חגיגה!
עוגת נוטלה, שמורכבת מכמה שכבות קרם עשירות על בסיס של פתי בר, פשוט עוגה מנצחת!
עוגת שוקולד נוטלה פשוטה
עוגה חלומית, אין משהו טעים וקל יותר מזו!
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 1 חבילה ביסקוויט פתי בר 250 גרם
- ½ כוס חלב קר
- 3 כפות שוקולד נוטלה
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 500 מ"ל
- גבינת שמנת 110 מ"ל
- 4 כוסות קצפת מוכנה 480 גרם – אפשר גם קצפת ביתית
- 3 כפות אבקת סוכר
- 2 חבילות שוקולד גלקסי / שוקולד קינדר 220 גרם
שלבי הכנה
שכבה ראשונה:
- נטבול ביסקוויט פתי בר בחלב (טבילה קצרה ומהירה) ומניחים בתבנית מלבנית.
שכבה שנייה:
- נערב של שלוש כפות נוטלה וחצי חבילת גבינת שמנת.
שכבה שלישית:
- כמו השכבה הראשונה.
שכבה רביעית:
- נשתמש בבלנדר לערבב 2 חבילות קצפת מוכנה + חצי חבילת שמנת מתוקה + 110 גרם גבינת שמנת + 3 כפות אבקת סוכר + חצי כוס חלב קר).
- נניח את תערובת הקרם מעל הביסקוויטים ואז לשים את המגש במקרר למשך 4 שעות או למשך כל הלילה.
שכבה החמישית:
- נמיס (2 שוקולד גלקסי – או שוקולד קינדר + 3 כפות נוטלה + חבילת שמנת מתוקה).
- בסוף נניח חתיכות של גלקסי או קינדר מעל, ונכניס שוב למקרר.
מקור: עוגת נוטלה מתכון מאת: Hado4321
להשאיר תגובה