עוגת שוקולד עסיסית וטעימה לכל מועד! אין מתאים יותר מאשר עוגת שוקולד עסיסית ומיוחדת, שתשדרג את האווירה בטעמים מפנקים!
קבלו מתכון עוגת שוקולד רטובה, עוגת שוקולד רכה, שמכינים בקערה אחת בלבד. העוגה מתקבלת במרקם אוורירי ורכות מופלאה, עם נגיעת שוקולד בציפוי להשלמת המרקם הקרמי.
עוגת שוקולד עסיסית בקערה אחת
ציוד
- כוס חד פעמית לשתייה חמה
- תבנית חד פעמי עגולה או 24 או 2 אינגליש קייק
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- ½ חבילה שמנת מתוקה
- 1 כוס קמח תופח
- 1 כוס שוקולית
לציפוי:
- 1 חבילה שוקולד מריר
- ½ חבילה שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- מערבבים יחד עם מטרפה את הכוס סוכר, כוס קמח תופח,4 ביצים, כוס שמן, חצי מיכל שמנת מתוקה, וכוס שוקולית.
- שופכים בתבנית ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
- להכנת הגנאש – מחממים על הגז חצי שמנת מתוקה וחצי חפיסת שוקולד מריר, ושזה חם והעוגה חמה שופכים חצי מהכמות עליה
- לאחר מכן מוסיפים חצי חבילת השוקולד שנותרה לתערובת השוקולד, ומערבבים ושופכים על העוגה שוב.
- כדאי לחורר את העוגה עם קיסם שהגנאש יחלחל פנימה.
מקור: עוגת שוקולד – יפה זערור (מלי מאירוב)
להשאיר תגובה