עוגת שוקולד נדירה ועסיסית ששולפים בדקות ומכינים בקלי קלות!
קבלו מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן מיוחדת לפסח.
עוגת שוקולד ללא גלוטן (מושלמת לפסח)
עוגה מושלמת לפסח שמתאימה לכל השנה!
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 4 ביצים
- ½1 כוסות סוכר
- ½ כוס שוקולית
- ½ כוס קקאו
- ¼1 כוסות קמח כרגיל כשר לפסח
- 1 כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
- 1 כוס שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- להקציף את הביצים עם הסוכר ואז להוסיף במהירות איטית את השמן ושמנת.
- לערבב בקערה את הקקאו, שוקולית, אבקת אפייה, וקמח.
- להוסיף את היבשים למיקסר ומאחדים הכל ביחד.
- לחמם תנור לחום של 170 מעלות, ולהכניס לאפייה למשך 35-40 דקות.
מקור: עוגה שוקולד לפסח (ללא גלוטן) – אפרת סלוצקין
האם אפשר להשתמש בקמח תירס ללא גלוטן ???!!
היי עלי,
עדיף להשתמש בקמח שקדים 🙂
בהצלחה!
זה עם קמח רגיל, אז יש גלוטן נכון?
היי איילה,
מדובר ב”קמח כרגיל”, שהוא קמח כשר לפסח.
בהצלחה!
קמח רגיל כשר לפסח??… יש קמח מצה וזה גלוטן
ואפשרות ללא גלוטן זה רק קמח תפ”א או קמח שקדים אבל כוס ורבע זה יותר מידי מספיק 3/4 כוס ל4 ביצים
היי צביה,
מדובר במוצר שנקרא “קמח כרגיל” והוא כשר לפסח.
תודה רבה ששיתפת אותנו בידע שלך 🙂
בהצלחה!