מתכון עוגת שוקולד – חיפשתם ה-מתכון לעוגת שוקולד חמה? כנראה שמצאתם אותו.
בהכנה פשוטה במיוחד ותוצאה מנצחת, עם פרוסה לצד הקפה של הבוקר וקיבלתם עוגה נמסה בפה, מומלץ בחום!
עוגת שוקולד חמה הכי קלה
ציוד
- מטרפה ידנית
- תבנית תנור
מרכיבים
מצרכים לבסיס העוגה:
- 6 ביצים
- 1 כוס קמח
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס קקאו
- 3/4 כוס שמן קנולה
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
מצרכים לקרם:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ”ל
- 100 גרם שוקולד מריר
- 4 כפות נוטלה גדושות
שלבי הכנה
הכנת בסיס העוגה:
- בקערה מערבבים ביצים, סוכר, סוכר וניל ושמן עם מטרפה ידנית.
- מוסיפים את הקקאו הקמח ואבקת האפייה ומערבבים שוב לתערובת אחידה.
- אופים כ-חצי שעה בתנור שחומם מראש 180 מעלות.
הכנת קרם השוקולד:
- בסיר קטן ממיסים על אש קטנה את השמנת המתוקה + השוקולד המריר לקבלת תערובת אחידה.
- נוסיף את ממרח השוקולד ונבשל עוד מעט לקבלת קרם שוקולד מבריק.
סיום והגשה:
- כשהעוגה פושרת נחתוך לריבועים וניצק את הקרם ונכניס למקרר.
- נוציא פרוסת עוגה נחמם כ-10 שניות במיקרו נוסיף בצד הר של קצפת.
מקור: נורית קוקי – מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד! | מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko
להשאיר תגובה