מתכון של עוגת שוקולד חמה שנמסה ונוזלית במרכזה.
עוגה שהכי כיף להפתיע, לפנק ולשמח עם קצת עבודה והרבה אהבה.

עוגת שוקולד חמה בקערה אחת
עוגה אישית שמתנפץ ממנה שוקולד נוזלי
ציוד
- כוס מדידה – 140 גרם
מרכיבים
- 400 גרם שוקולד מריר איכותי עדיף 60%
- 200 גרם חמאה / מחמאה
- 8 ביצים
- 1 כוס סוכר 200 גרם
- 1 כוס קמח 140 גרם
- ¾ כוס קורנפלור
שלבי הכנה
- נמיס שוקולד וחמאה.
- נקציף עם מטרפה ידנית ( לא מיקסר) ביצים וסוכר.
- נערבב עם כף עץ את הביצים אל השוקולד ונוסיף קמח וקורנפלור.
- ניצק לתבניות.
- אם זה חלבי ניתן לשים פרלין שוקולד לבן מעל או 2 קוביות שוקולד לבן.
- נאפה ב170 מעלות במשך בערך 10 דקות. זה צריך לצאת רוטט ולא אפוי. זה הקטע של עוגת שוקולד חמה.

מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב בדף שלה : אפייה עם סיוי
להשאיר תגובה