קבלו מתכון של עוגת שוקולד גבוהה וטעימה בטירוף שמכינים ללא ביצים, מיקסר או תוספת סוכר, ובתמורה נהנים מחוויית טעמים משגעת שרק שוקולד אמיתית יכול לספק.
עוגה מדהימה וטעימה במיוחד שמכינים אותה בקלי קלות ובקערה אחת. ביס אחד ישלח את כולם עפים!
עוגת שוקולד גבוהה בקערה אחת
ציוד
- תבנית 26 עגולה מתפרקת
מרכיבים
- 1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם
- 1 כוס קמח רגיל
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 כוס שוקולית
- ¼ כוס קקאו
- ½ כוס שמן
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית נס קפה עלית
- 1 כוס מים חמים
לציפוי:
- ½2 כפות נוטלה
- 1 כפית שמן
שלבי הכנה
- בקערה מערבבים את כל המצרכים ובסוף מוסיפים את המים החמים. ומערבבים עד לאיחוד.
- לוקחים תבנית 26 עגולה מתפרקת, מרססים בתרסיס שמן ושופכים את כל התערובת לתבנית.
- שמים בתנור על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. ומצננים לחלוטין.
להכנת הציפוי:
- נמיס במיקרוגל את הנוטלה עם השמן ונשפוך מעל לעוגה.
מקור: עוגת שוקולד – סטלה פסטרנק
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: סטלה פ-מתכונים ביתיים
להשאיר תגובה