קבלו מתכון של עוגת שוקולד נדירה ומיוחדת המתקבלת במרקם טעים ושוקולדי ברכות מטריפה ועסיסיות משגעת.
עוגה קלה שתשאיר את כולם באנחות של עונג. איך שתיקחו ביס ראשון לא מצליחים להפסיק לזלול.
עוגת שוקולד במרקם מיוחד
עוגה קלה שתשאיר את כולם באנחות של עונג. איך שתיקחו ביס ראשון לא מצליחים להפסיק לזלול.
ציוד
- 2 תבניות אינגליש קייק / עגולה "26" / מלבן 15*20
מרכיבים
- ¾ כוס קקאו
- ¾ כוס שוקולית
- ¾ כוס סוכר
- ¾ כוס שמן
- ¾ כוס נטיפי שוקולד
- 1 כוס שמנת מתוקה לפרווה אפשר קצפת ריץ'
- 1 ½ כוסות קמח תופח
- ½ כוס מים פושרים
- 4 ביצים
- קורט מלח
לגנאש שוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
שלבי הכנה
- להכניס את כל המצרכים יחד לקערה ונטרוף היטב.
- להעביר את הבלילה לתבנית אפייה ונכניס לתנור חם 180 מעלות.
- להוציא את העוגה כשהיא כמעט עשויה אך עדיין רוטטת בתחתית מעט. תלוי בתנור.
- בשלב זה כל הקסם של העוגה, בעצם הכל תלוי באפייה וזה מה שהופך אותה למושלמת, כך שנטיפי השוקולד שוקעים מטה ונמסים.
לגנאש שוקולד:
- נמיס את השוקולד המריר יחד עם השמנת מתוקה על הגז או במיקרו, ונצפה את העוגה בשכבה אחידה.
מקור: עוגת שוקולד – הילה סמוכה רשתי
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם: @hila_rashti
להשאיר תגובה