מתכון של עוגת שוקולד מעולה במיקרו בהכנה מהירה ובתוצאה מושלמת.
עוגת שוקולד קלאסית, טעימה וכל כך קלה להכנה שלפעמים אני מכינה פעמיים באותו היום.
עוגת שוקולד במיקרו ב- 4 דקות
עוג קלאסית וטעימה בזמן הכנה מהיר במיוחד
ציוד
- תבנית סילקון משולשים / תבנית פיירקס
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס אבקת שוקולית
- 1 כוס קמח לבן
- ½ כוס שמן
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 8 גרם סוכר וניל
- 1 כוס מים רותחים
שלבי הכנה
- נערבב את הביצים עם הסוכר.
- נוסיף את שאר החומרים מלבד המים.
- נערבב טוב ובסוף מוסיפים את המים הרותחים, התערובת נוזלית וזה בסדר. (אני מוסיפה 2 כפות גדושות קקאו למרקם שוקולדי, לא חייב).
- נכניס למיקרו ל־4 דקות בדיוק, לחכות שיתקרר מעט ואז לשלוף מהתבנית את פרוסות המשולשים.
- נכין בינתיים גנאש שוקולד, אפשר גם סירופ שוקולד או לערבב 2-3 כפות גדושות שוקולד נוטלה עם מעט חלב בקערית ולחמם דקה במיקרו ולצפות את העוגה.
- נקשט בסוכריות, קוקוס, שערות חלבה.
מקור: גלית דרעי
אפשר לאפות אותה שלמה אין לי תבנית משולשים
היי נורית,
כמובן, בהצלחה!