עוגת שוקולד מושלמת שתשדרג לכם את האווירה זה בדיוק מה שאתם צריכים!
מתכון של עוגת שוקולד בחושה הכי טעימה עם ציפוי גנאש מושחת ביותר.
עוגת שוקולד בחושה הכי טעימה
עוגה עם טעם עשיר כמעט ללא השקעה
ציוד
- תבנית חד פעמית 24 או 2 תבנית אינגליש קייק ארוכות ואחת קטנה
- כוס מדידה אוניברסלית
מרכיבים
- 5 ביצים
- ½1 כוסות סוכר
- ½ כוס שמן
- ½ כוס שוקולית
- 4 כפות קקאו
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 מיכל שמנת להקצפה 250 מ”ל
- 1 שקית אבקת אפייה
- ¼1 כוסות מים רותחים
לגנאש שוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר או חלב 1 חפיסה
- 1 מיכל שמנת להקצפה 250 מ"ל
שלבי הכנה
- נחמם תנור ל-180 מעלות.
- נקציף את הביצים ונוסיף בהדרגה את הסוכר ואת שאר המצרכים בהדרגה גם כן.
- נערבב 2 דקות ואז נשפוך את התערובת לתבנית שלנו.
- נאפה למשך 40 דקות או עד שהסכין יוצאת נקיה.
לציפוי:
- בקערת זכוכית נשים את השוקולד עם השמנת ונמיס לתערובת דלילה (במיקרו או על האש).
- נשפוך מעל לעוגה לאחר שנחורר אותה עם סכין.
מקור: עוגת שוקולד – סוניה לוי
להשאיר תגובה