עוגת שוקולד אגוזים וקוקוס לפסח, השילוב המנצח של רכיבים, שכל ביס יותר טעים ומפנק מהשני! עוגה משגעת שמכינים בקלות, מושלמת להגשה בכל זמן ומשדרגת כל כוס קפה! עוגה משגעת שניתן להכין גם פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!
עוגת שוקולד אגוזים וקוקוס לפסח
ציוד
- כוס מדידה אוניברסלית
- 1 תבנית חד פעמי גדולה 32X26.5X6
מרכיבים
- 5 ביצים
- ½ כוס סוכר
- כוס ורבע כוס קמח תופח כשר
- 1 סוכר וניל
- 2 אבקת אפייה כשר
- ½ כוס שמן
- 1 שוקולד מריר
- 1 כוס קוקוס
- 1 כוס אגוזים קצוצים
לקרם
- ½1 שמנת מתוקה קטנה
- ½ כוס חלב
- 1 פודינג וניל
שלבי הכנה
- מערבבים את כל רכיבי העוגה מלבד השוקולד המריר, הקוקוס והאגוזים.
- בקערה נפרדת מגרדים שוקולד מריר אחד ומוסיפים כוס קוקוס וכוס אגוזים קצוצים.
- מערבבים וכוס אחת שומרים בצד כדי לפזר מעל הקרם בסוף, את השאר מכניסים לתערובת העוגה ומערבבים את כל החומרים יחד.
- משמנים תבנית ואופים ב־180 מעלות. כשהעוגה מוכנה, נרטיב עם כוס מים פושרים כפית נס קפה ומרטיבים את כל העוגה.
- מכינים את הקרם, מקציפים את החומרים טוב ואז מורחים מעל העוגה. הכוס שהשארנו בצד השוקולד אגוזים וקוקוס מפזרים מעל הקרם.
מקור: בלה שליו
להשאיר תגובה