מתכון של עוגת רולדה פרווה משגעת כמו של פעם! מתכון לרולדה מושלמת וטעימה בשילוב קרם תפוחים,
בטוח שאין מי שלא זוכר מהילדות את עוגות הרולדה המטריפות והטעימות שאי אפשר היה להפסיק לאכול מהן.


עוגת רולדה מושלמת טעימה ורכה
עוגה שמכינים בקלות, וכל ביס ממנה משאיר טעם של עוד!
ציוד
- מידה: כוס חד פעמית קרה
- תבנית אפייה בינונית
מרכיבים
- 7-8 תפוחים לא משנה איזה סוג
- 1 כף קינמון
- ½ כוס סוכר
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 1 כוס קמח
- 1 שקית אבקת אפייה 10 גרם
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם
שלבי הכנה
- נטחן את התפוחים או נגרד בפומפייה גסה, ואז נוסיף כך קינמון וחצי כוס סוכר.
- את התפוחים נשטח בתבנית התנור עם נייר אפייה לא משומן.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 10 דקות ואז נוציא לקירור.
- נקציף את הביצים יחד עם הכוס סוכר עד לקבלת קרם לבן ונפוח.
- לאחר מכן נוסיף את המיץ תפוזים, קמח, שקית אבקת אפייה, וסוכר וניל.
- ניצק מעל התפוחים ונכניס לאפייה ב-170 מעלות לעוד 25 דקות.
- נקרר ונגלגל לרולדה. נפזר אבקת סוכר מעל.

מקור: רולדה מתכון מאת: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב: חגית אלקבץ – מתכונים שכולם אוהבים | גם בקבוצה | יוטיוב | באינסטגרם | בטיקטוק
היי, האם יש צורך לסחוט נוזלים לאחר ריסוק. תפוחים כי יש המון נוזלים…
לא צריך לסחוט כי מכניסים לתנור ל10 דקות
משהו לא ברור בשלבים 5 ו 6. מה עושים עם הבלילה? מתי שמעם את המילוי תפוחיםזז
היי ורד,
כפי שמופיע בהוראות, את התפוחים משטחים בתבנית ואופים. אחר כך מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קרם לבן ונפוח. מוסיפים מיץ תפוזים, קמח, שקית אבקת אפייה, וסוכר וניל ויוצקים את הבלילה מעל התפוחים.
בהצלחה 🙂