הצטרפו אלינו! חוברת מתכונים בחינם עם 100 המתכונים המובילים שלנו.

עוגת קרמבו קלה ללא קמח (טעם עשיר ומפנק!)

מתכון עוגת קרמבו

עוגת קרמבו חלבית טעימה עשירה, מפנקת, וללא קמח. אבל לא פחות חשוב ממכרת במיוחד.

עוגה שמתאימה לכל השנה, והיא ללא גלוטן כך שכולם יכולים ליהנות ממנה.

מתכון עוגת קרמבו

עוגת קרמבו קלה ללא קמח

הדפסה
עוגה שמתאימה לכל השנה, והיא ללא גלוטן כך שכולם יכולים ליהנות ממנה.
של: רונית פרץ

ציוד

  • תבנית 24 קפיצית
  • כוס מדידה אוניברסלית

מרכיבים

לבסיס אפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר 200 גרם
  • ¼ כוס חלב
  • 5 ביצים
  • ½ כוס סוכר

למילוי:

  • 1 חבילה שמנת מתוקה 250 מ”ל
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר 100 גרם
  • שמנת מתוקה 100 מ”ל

שלבי הכנה

  • לחמם תנור ל־175 מעלות.
  • להמיס שוקולד וחלב ביחד ולערבב.
  • להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני בזהירות.
  • להקציף חלבונים וסוכר לקבלת קצף רך ויציב.
  • להעביר שליש מהשוקולד לקערת המיקסר ולקפל בעדינות ולהוסיף את כל השוקולד.
  • לאפות כ־20 דקות בתבנית, אותה לרפד בנייר אפיה ולשמן.
  • להקציף שמנת, חלב ופודינג ומורחים על עוגה קרה ואז במקפיא להתייצבות שעה.
  • להמיס שוקולד ושמנת ושופכים על עוגה קפואה מקפיאים לילה ומחלצים מהתבנית, מגישים ונהנים.
מתכון עוגת קרמבו
צילום: רונית פרץ

מקור: עוגת קרמבו מתכון מאת רונית פרץ